Stadslandbouw Mooieweg

Vrijwilligersvacatures

Iedereen is welkom om bij ons als vrijwilliger op het land aan de slag te gaan. Regelmatig hebben wij ook vrijwilligersvacatures voor specifieke (vaak coördinerende) taken. Zoals de coördinatie van daggroepen of voor specifieke onderdelen op ons terrein. Als er vacatures open staan, dan vind je deze op deze pagina. 

Momenteel (mei 2021) staan de volgende vacatures open:
  • Verkoopmedewerker(s) tijdens Zelfoogst Zaterdagen
  • Algemeen coördinator Groenteproductie en Terreinbeheer
 
Verkoopmedewerker Zelfoogst

Tijdens Zelfoogst Zaterdagen in de periode juni t/m begin oktober kunnen bezoekers voor een klein bedrag zelf groenten oogsten van ons land. De opbrengst gebruiken we om o.a. nieuwe zaden en planten te kopen. De Zelfoogst Zaterdagen zijn 1x per 2 weken, op zaterdag van 13:00 tot 15:00 uur. Data in 2021 zijn: 5 en 19 juni; 3, 17 en 31 juli; 14 en 28 augustus; 11 en 25 september en op 9 oktober. 
We hebben nog plek voor een aantal verkoopmedewerkers in het verkoopteam. Het verkoopteam heet bezoekers welkom, geeft uitleg op het veld en regelt de betaling. Je hoeft niet op alle data aanwezig te zijn; een paar keer meehelpen mag ook. Werktijden zijn van 12:30 – circa 15:30 uur. Na afloop mag je als dank je eigen groenten oogsten.  Ervaring met verkoop is niet nodig. Wel ben je:
– Sociaal, communicatief en gastvrij
– Je vindt het leuk om klanten welkom te heten, uitleg te geven en hen te helpen bij het oogsten en afrekenen 
– Je werkt samen met anderen en zorgt er als team samen voor dat de verkoop op rolletjes loopt.

Meer informatie? Bel met Gytha van der Veer: 06-19913824. Of mail naar info@stadslandbouwmooieweg.nl

 

Algemeen Coördinator Groenteproductie en Terreinbeheer

De productie van verse groenten voor de Voedselbank op ons terrein vereist een goede planning en uitvoering van teeltwerkzaamheden. Hiervoor zoeken we een (tweede) algemeen coördinator, die verstand heeft van groententeelt en ook goed met mensen om kan gaan. Je werkt samen met een collega-algemeen coördinator én met de verschillende dag- en taakcoördinatoren.
– Je beschikt over (basis)kennis van de biologische teelt van groenten, kruiden en klein fruit.
– Je vindt het leuk om met vrijwilligers te werken en hebt inzicht in wat er wanneer op het land moet gebeuren. Je houdt overzicht, bewaakt de planning, maar kunt ook goed delegeren en improviseren.
– Je bent het centrale aanspreekpunt voor de uitvoering en in overleg met anderen zoek je naar praktische oplossingen voor actuele knelpunten en problemen. Jij weet altijd wel een creatieve oplossing te vinden. Er is ruimte voor eigen initiatief en om te experimenteren met je eigen (groene) ideeën.

De hele vacature tekst lees je hier

 

Belangstelling?

Heb je belangstelling voor een van deze twee vacatures? We horen graag van je! Mail ons op info@stadslandbouwmooieweg.nl