Stadslandbouw Mooieweg

Vrijwilligersvacatures

Word vrijwilliger bij Stadslandbouw Mooieweg!

Iedereen is welkom om bij ons als vrijwilliger op het land aan de slag te gaan. Als je interesse hebt om vrijwilliger te worden, meld je dan aan via het aanmeldformulier.

Regelmatig hebben wij ook vrijwilligersvacatures voor specifieke (vaak coördinerende) taken. Zoals de coördinatie van daggroepen of specifieke onderdelen op ons terrein. Als er dat soort vacatures open staan, dan vind je die op deze pagina. 

Momenteel (nov 2021) staan de volgende vacatures open:

Algemeen Coördinator Groenteproductie en Terreinbeheer

De productie van verse groenten voor de Voedselbank op ons terrein vereist een goede planning en uitvoering van teeltwerkzaamheden. Hiervoor zoeken we een (tweede) algemeen coördinator, die verstand heeft van groententeelt en ook goed met mensen om kan gaan. Je werkt samen met een collega-algemeen coördinator én met de verschillende dag- en taakcoördinatoren.
– Je beschikt over (basis)kennis van de biologische teelt van groenten, kruiden en klein fruit.
– Je vindt het leuk om met vrijwilligers te werken en hebt inzicht in wat er wanneer op het land moet gebeuren. Je houdt overzicht, bewaakt de planning, maar kunt ook goed delegeren en improviseren.
– Je bent het centrale aanspreekpunt voor de uitvoering en in overleg met anderen zoek je naar praktische oplossingen voor actuele knelpunten en problemen. Jij weet altijd wel een creatieve oplossing te vinden. Er is ruimte voor eigen initiatief en om te experimenteren met je eigen (groene) ideeën.

De hele vacature tekst lees je hier

Belangstelling?

Heb je belangstelling voor een van deze vacatures? We horen graag van je! Mail ons op info@stadslandbouwmooieweg.nl