Nieuwe vrijwilligers vacatures

Nieuwe vrijwilligers vacatures

Wij zijn als organisatie de afgelopen tijd flink gegroeid. Onze productie en het aantal vrijwilligers zijn snel gestegen. We hebben altijd ruimte voor nieuwe vrijwilligers die mee willen zaaien, poten, schoffelen, wieden etcetera. Daarnaast zijn wij op zoek naar vrijwilligers voor de volgende functies.
Herken je jezelf in een van deze omschrijvingen? Meld je dan snel aan via slbmooieweg@gmail.com. We horen graag van je!

Coördinator groenteproductie en terreinbeheer

Jij hebt verstand van groen en beschikt over kennis van de biologische teelt van groenten, kruiden en klein fruit. Je vindt het leuk om met vrijwilligers te werken en hebt inzicht in wat er wanneer op het land moet gebeuren. Je houdt overzicht, bewaakt de planning en kunt ook goed delegeren. Je bent het centrale aanspreekpunt voor de uitvoering en in overleg met anderen zoek je naar praktische oplossingen voor actuele knelpunten en problemen. Jij weet altijd wel een creatieve oplossing te vinden. Er is ruimte voor eigen initiatief en om te experimenteren met eigen (groene) ideeën. Lees de hele vacature.

Coördinator secretariaat en vrijwilligers

We krijgen als organisatie steeds meer mailtjes en telefoontjes binnen. Dat vraagt om een betere organisatie van ons secretariaat!  We zoeken iemand die 1e aanspreekpunt kan zijn en telefoontjes en mailtjes naar de juiste personen in onze organisatie kan doorzetten en die adreslijsten kan bijhouden. 
Je bent organisatorisch sterk én hebt hart voor mensen. Jij houdt ervan om orde te scheppen in chaos. Jij brengt overzicht in een volgestroomde mailbox en haalt daar de zaken uit die (door anderen) gedaan moeten worden en zet die taken vervolgens uit. Jij weet hoe belangrijk vrijwilligers zijn in een organisatie en zorgt voor persoonlijke aandacht bij ziekte en dergelijke. Het lijkt je leuk om samen met anderen een plan te maken om onze organisatie voor vrijwilligers nóg beter en aantrekkelijker te maken. En om ervoor te zorgen dat dit plan ook wordt uitgevoerd. Lees de hele vacature.

Penningmeester

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste penningmeester, die samen met de voorzitter en de secretaris verantwoordelijk wil zijn voor de verdere uitbouw van ons mooie project. Je bent vindingrijk en vindt het een uitdaging om te werken aan de organisatie van ons project. Je hebt financieel inzicht en vindt het fijn om te zoeken naar oplossingen om ons project duurzaam te maken voor een langere termijn. Samen met de algemeen coördinatoren wil je werken aan een goede sturing voor deze vrijwilligersorganisatie, waarin zoveel mensen hun vrijwillige bijdrage leveren. Je bent in staat om samen met de voorzitter en de secretaris het project naar buiten toe op een wervende manier uit te dragen richting lokale politiek, buurtbewoners en andere partijen. Lees de hele vacature.