Nieuwe vrijwilligersvacatures

Nieuwe vrijwilligersvacatures

Wij hebben momenteel twee vrijwilligersvacatures open staan:

  • Algemeen coördinator Groenteproductie en Terreinbeheer
  • Coördinator Verkoop (tijdens zelfoogst zaterdagen)

Algemeen Coördinator Groenteproductie en Terreinbeheer
De productie van verse groenten voor de Voedselbank op ons terrein vereist een goede planning en uitvoering van teeltwerkzaamheden. Hiervoor zoeken we een (tweede) algemeen coördinator, die verstand heeft van groententeelt en ook goed met mensen om kan gaan. Je werkt samen met een collega-algemeen coördinator én met de verschillende dag- en taakcoördinatoren.
– Je beschikt over (basis)kennis van de biologische teelt van groenten, kruiden en klein fruit.
– Je vindt het leuk om met vrijwilligers te werken en hebt inzicht in wat er wanneer op het land moet gebeuren. Je houdt overzicht, bewaakt de planning, maar kunt ook goed delegeren en improviseren.
– Je bent het centrale aanspreekpunt voor de uitvoering en in overleg met anderen zoek je naar praktische oplossingen voor actuele knelpunten en problemen. Jij weet altijd wel een creatieve oplossing te vinden. Er is ruimte voor eigen initiatief en om te experimenteren met je eigen (groene) ideeën.

De hele vacature tekst lees je hier

Coördinator Verkoop
Tijdens Zelfoogst Zaterdagen in de periode juni t/m september kunnen bezoekers voor een klein bedrag zelf groenten oogsten van ons land. De opbrengst gebruiken we om o.a. nieuwe zaden en planten te kopen. De Zelfoogst zaterdagen zijn 1x per 2 weken, op zaterdag van 13:00 tot 15:00 uur. Het verkoopteam heet bezoekers dan welkom, geeft uitleg op het veld en regelt de betaling.
Om deze Zelfoogst Zaterdagen in goede banen te leiden, zoeken we een coördinator die, samen met het verkoopteam, zorgt voor een goed en coronaproof verloop van de verkoop.  
– Je bent sociaal, communicatief en kunt goed organiseren en improviseren.
– Je houdt makkelijk overzicht tijdens het uitvoeren van activiteiten
– Je vindt het leuk om een team van vrijwilligers aan te sturen, mensen te motiveren en je kunt heldere instructies geven
– Samen met anderen zorg je ervoor dat de verkoop op rolletjes loopt.

De hele vacaturetekst lees je hier

Belangstelling?
Heb je belangstelling voor een van deze twee vacatures? We horen graag van je! Mail ons op info@stadslandbouwmooieweg.nl