Tweede buurtrestaurant op 27 september

Tweede buurtrestaurant op 27 september

Na het enorme succes van het eerste buurtrestaurant bij Stadslandbouw Mooieweg op 12 juli, kun je op woensdag 27 september komen nazomeren tijdens het tweede Buurtrestaurant aan de Mooieweg! We organiseren dit weer samen met Rijnstad en wijkplatform Rijkerswoerd. Ook dit keer zal buitenkok Gidy van Atelier de Beleving een heerlijke maaltijd op tafel zal zetten, samen met zijn team én met de verse groenten van de Stadslandbouw.

Buurtrestaurant 12 juli 2023
Samen genieten van een heerlijke maaltijd tijdens het Buurtrestaurant

Voedsel verbindt
Voedsel verbindt! Dat was overduidelijk te zien tijdens het 1e buurtrestaurant op 12 juli. Bijna 60 bezoekers uit de omliggende wijken en van daarbuiten ontmoetten elkaar en door samen te dineren aan de lange tafels in de tuin van de Stadslandbouw ontstonden de mooiste gesprekken. Het was voor herhaling vatbaar, dus organiseren we 27 september weer een buurtrestaurant.

Datum     : woensdag 27 september
Aanvang : 18.00 uur
Locatie   : Stadslandbouw Mooieweg,  Mooieweg 17 Arnhem
Kosten   : € 7,50 en voor Gelrepashouders € 5,00

Naast een meergangen maaltijd serveren we ook koffie/thee en water met munt/citroen/sinaasappel. Mocht je niet in het bezit zijn van een Gelrepas, maar wil je toch graag mee willen eten en laat je budget het niet toe, dan kunnen we hier iets voor regelen. Neem contact op.

Aanmelden

Je kunt je t/m 20 september aanmelden voor het buurtrestaurant via de website van Wijkplatform Rijkerswoerd Bij de aanmelding kan je ook je eventuele dieetwensen aangeven.

Helpen met voorbereidingen

We vinden het leuk als mensen mee willen helpen met het voorbereiden van het restaurant (bv. tafels dekken, afruimen, etc.). Mocht je het leuk vinden kan je dit aangeven op het aanmeldformulier. We staan ook open voor muzikale ondersteuning. Dus mocht je hierin iets willen betekenen, laat het weten bij je aanmelding!

Meer informatie

Meer informatie vind je op rijkerswoerd.net/buurtrestaurant-27-september. Heb je een vraag? Neem contact op met Gabi Steentjes via activiteiten@stadslandbouwmooieweg.nl of met Anja van Hal via a.vanhal@rijnstad.nl