Open Dag bij Stadslandbouw Mooieweg op 3 oktober

Open Dag bij Stadslandbouw Mooieweg op 3 oktober

Ja hoor, er komt weer een Open Dag bij de Stadslandbouw, Mooieweg 17 in Arnhem-Zuid. Je bent welkom op zaterdag 3 oktober tussen 11.00 en 15.00 uur.
Stadslandbouw Mooieweg, Tuinderij de Mijmering, Dutchmoors Schapen en Zorgtuin Arnhem houden dan een gezamenlijke open dag.

Programma

Er zijn rondleidingen in kleine groepjes over het terrein van de Stadslandbouw, met uitleg door de vrijwilligers. De imkergroep is aanwezig en vertelt over de bijen op het terrein. Ze verkopen ook heerlijke eigen honing.
Bij Tuinderij de Mijmering nemen Adam en Jeanette je mee op een proeverij door hun tuin en leiden je langs groentes, kruiden en bloemen die zij voor restaurants telen. Ook kun je hier smaakvolle en kleurrijke pompoenen kopen en troebel appel-perensap van onbespoten hoogstamfruit uit Groessen. Op het terrein van Dutchmoor Schapen geven Erik en Ouisal uitleg over hun schapen en schapendrijven.  Ook het terrein van de Zorgtuin is te bezichtigen. 

Zelfoogst Zaterdag

Op 3 oktober is eveneens de laatste zelfoogst zaterdag van dit seizoen bij Stadslandbouw Mooieweg. Tussen 11:00 en 15:00 uur oogst je zelf je eigen onbespoten groenten en kruiden voor een klein bedrag. Daarnaast zijn er ook nog kiemplantjes te koop. Aanmelden voor de zelfoogst kan vantevoren via ZelfoogstSLB@gmail.com

Aanmelden

Vanwege corona is het handig om je vantevoren even aan te melden voor de open dag. Dat kan via dit formulier. Dan weten wij op hoeveel bezoekers we ongeveer kunnen rekenen.