Koffie in het groen

Koffie in het groen

‘Koffie in het groen’ is een wekelijks koffiemoment vol gezelligheid in onze tuin aan de Mooieweg. Bewoners uit de wijk zijn welkom, maar ook andere belangstellenden. Gastvrouwen Marian en Marijke serveren een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij. Er is een korte rondleiding door de tuin, voor wie dat wil. Incidenteel zijn er ook andere activiteiten. De activiteit is op donatiebasis, dus toegankelijk voor iedereen.

Een plek van en voor de buurt

Koffie in het Groen
Tijdens Koffie in het groen ontmoet je andere buurtbewoners en ontspan je in een mooie, groene omgeving.

Naast produceren voor de Voedselbank wil Stadslandbouw Mooieweg ook een plek zijn van en voor de buurt. Daarom organiseert Stadslandbouw Mooieweg een wekelijks koffiemoment, waar buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten en ontspannen in een mooie, groene omgeving. Het Wijkplatform Rijkerswoerd ondersteunt de activiteit door faciliteiten te financieren.

Programma

Gastvrouwen Marian en Marijke verwelkomen je vanaf 11:00 uur met koffie of thee en iets lekkers. Een glaasje verse kruidenthee uit de kruidentuin behoort ook tot de mogelijkheden. Wie dat wil, kan onder begeleiding een kort rondje maken door de tuin, om de groenten, kruiden en bloemen van dichtbij te bekijken. Maar lekker blijven zitten op het schaduwrijke terras en genieten van het uitzicht op de tuin kan ook. 
Het koffiemoment is op donatiebasis. Dat betekent dat je zelf bepaalt wat je de koffie waard vindt en wat je kunt missen. Het terrein is toegankelijk voor rolstoelen en rollators, het sanitair alleen voor rollators.

  • Elke vrijdag van 11:00 – 12:00 uur
  • Iedereen is welkom
  • Op donatiebasis
  • Adres: Mooieweg 17, 6836 AC, Arnhem-Zuid

Meer informatie: Gabi Steentjes, activiteiten@stadslandbouwmooieweg.nl

Mede mogelijk gemaakt door: