Koffie in het groen

Koffie in het groen

Vanaf 26 augustus 2022 starten we met ‘Koffie in het groen’: een wekelijks koffiemoment vol gezelligheid in onze tuin aan de Mooieweg. Bewoners uit de wijk zijn welkom, maar ook andere belangstellenden. Gastvrouw Lidy serveert een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij en geeft ook een korte rondleiding door de tuin, voor wie dat wil. De activiteit is op donatiebasis, dus toegankelijk voor iedereen.

Koffie in het Groen bij Stadslandbouw Mooieweg
Tijdens Koffie in het groen ontmoet je andere buurtbewoners en ontspan je in een mooie, groene omgeving.

Een plek van en voor de buurt

Naast produceren voor de Voedselbank wil Stadslandbouw Mooieweg ook een plek zijn van en voor de buurt. Daarom organiseert Stadslandbouw Mooieweg vanaf 26 augustus een wekelijks koffiemoment, waar buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten en ontspannen in een mooie, groene omgeving. Het Wijkplatform Rijkerswoerd ondersteunt de activiteit door faciliteiten te financieren.

Programma

Gastvrouw Lidy verwelkomt je vanaf 11:00 uur met koffie of thee en iets lekkers. Een glaasje verse kruidenthee uit de kruidentuin behoort ook tot de mogelijkheden. Wie dat wil, kan met Lidy een kort rondje maken door de tuin, om de groenten, kruiden en bloemen van dichtbij te bekijken. Maar lekker blijven zitten op het schaduwrijke terras en genieten van het uitzicht op de tuin kan ook. 
Het koffiemoment is op donatiebasis. Dat betekent dat je zelf bepaalt wat je de koffie waard vindt en wat je kunt missen. Het terrein is rolstoeltoegankelijk, maar het sanitair helaas (nog) niet.

  • Elke vrijdag van 11:00 – 12:00 uur
  • Startend 26 augustus 2022
  • Iedereen is welkom
  • Op donatiebasis
  • Adres: Mooieweg 17, 6836 AC, Arnhem-Zuid

Meer informatie: Lidy Burgers, tel 06-57362107

Mede mogelijk gemaakt door: