Eerste Buurtrestaurant van start!

Eerste Buurtrestaurant van start!

Gezellig samen eten in de tuin van Stadslandbouw Mooieweg

Op woensdag 12 juli organiseert de Stadslandbouw samen met wijkplatform Rijkerswoerd en Rijnstad het eerste buurtrestaurant in Rijkerswoerd. Samen met buitenkok Gidy van Atelier de beleving wordt er een heerlijke maaltijd bereid met verse groenten uit de moestuin van de Stadslandbouw. Een leuke manier voor wijkbewoners om elkaar te ontmoeten en elkaar beter te leren kennen.

Buitenkok Gidy serveert een meergangen maaltijd

Ontmoeten en lekker eten
Stadslandbouw Mooieweg wil naast het telen van groenten voor de Voedselbank een ontmoetingsplek zijn voor de bewoners uit de omliggende wijken. Het buurtrestaurant is een ideale laagdrempelige manier om elkaar te ontmoeten. Hoe leuk is het om elkaar te leren kennen onder het genot van een heerlijke maaltijd in de prachtige tuin van de Stadslandbouw! Voedsel verbindt! Het buurtrestaurant is er voor iedereen: jong, oud, rijk, arm, bewoners van Rijkerswoerd maar ook daarbuiten. Iedereen is welkom, aanmelden kan t/m 10 juli.

Datum: woensdag 12 juli
Aanvang: 18.00 uur
Kosten: € 7,50 en voor Gelrepashouders € 5,00

Kosten zijn voor 1 meergangen maaltijd inclusief koffie/thee en water met munt/citroen/sinaasappel.
Mocht je niet in het bezit zijn van een Gelrepas, maar wil je toch graag mee willen eten en laat je budget het niet toe, dan kunnen we hier iets voor regelen. Neem contact op met Gabi Steentjes via activiteiten@stadslandbouwmooieweg.nl of met Anja van Hal via a.vanhal@rijnstad.nl

Programma
We trappen deze keer af met buitenkok Gidy van Atelier de beleving die samen met zijn team een heerlijke meergangen maaltijd op tafel zal zetten, bereid met verse groenten van de Stadslandbouw.
We vinden het leuk als mensen mee willen helpen met het voorbereiden van het restaurant (bijvoorbeeld tafels dekken etc). Mocht je het leuk vinden, dan kun je dit aangeven op het aanmeldformulier. En we staan ook open voor muzikale ondersteuning. Dus mocht je hierin iets willen betekenen, laat het weten bij je aanmelding!

Aanmelden t/m 10 juli
Je kunt je t/m 10 juli aanmelden voor het buurtrestaurant via de website rijkerswoerd.net/buurtrestaurant . Of scan de QR code onder dit bericht. Bij aanmelding kun je ook je dieetwensen aangeven.

Meer informatie 
rijkerswoerd.net/buurtrestaurant