Eerste buurtrestaurant een groot succes!

Eerste buurtrestaurant een groot succes!

Op woensdag 12 juli vond het eerste buurtrestaurant plaats bij Stadslandbouw Mooieweg. Bijna 60 bezoekers genoten in de tuin van een heerlijke meergangen maaltijd, gemaakt door Gidy en Yvette van Atelier de Beleving, met verse groenten van het land. En natuurlijk met de hulp van vrijwilligers en bezoekers.

Samen aan tafel bij het buurtrestaurant

Wat was het leuk om te zien hoe voedsel verbindt en iedereen met elkaar kennismaakte tijdens een heerlijke maaltijd! Met de liedjes van Jahcub Abraham van o.a. Bob Marley kwamen we helemaal in zomerse sferen. Iedereen was zo ontzettend enthousiast dat ter plekke werd besloten dat dit zeker voor herhaling vatbaar is. Wanneer? Houd hiervoor onze website en social media kanalen in de gaten! Daar zullen we het volgende buurtrestaurant aankondigen.

Bedankt!
We bedanken iedereen die dit eerste buurtrestaurant heeft mogelijk weten te maken: Atelier de Beleving , Rijnstad Arnhem, Wijkplatform Rijkerswoerd, Team leefomgeving Rijkerswoerd, Kronenburg en Vredenburg, de Arnhemse Uitdaging, Jahcub Abraham en als belangrijkste: alle vrijwilligers en bezoekers die hebben meegeholpen. Mede door hun hulp was het buurtrestaurant een enorm succes.