Stadslandbouw Mooieweg

Donateurs

Word donateur van Stadslandbouw Mooieweg!

Als donateur van Stadslandbouw Mooieweg steun je onze productie voor Voedselbank Arnhem. Als dank besteden we jaarlijks speciale aandacht aan onze donateurs. 

Waarom donateur worden?

Vanaf de start in 2014 levert Stadslandbouw Mooieweg ieder jaar een divers aanbod verse groenten voor Voedselbank Arnhem. Ook lukt het ons om ieder jaar weer de productie te verhogen. Om dit succes voort te zetten en verder uit te bouwen hebben we inkomsten nodig. Daarmee kunnen we kosten van bijvoorbeeld zaaigoed, gereedschap, water en elektra blijven betalen.

We ontvangen jaarlijkse steun van de gemeente Arnhem, maar willen niet teveel afhankelijk zijn van subsidies. Als donateur help je ons project om verder te groeien. Je bent al donateur vanaf 10 euro per jaar!

Wat krijg je terug voor je donatie?

Als donateur steun je ons niet alleen, maar ontvang je ook wat terug. Een gegarandeerd goed gevoel bijvoorbeeld en onze digitale nieuwsbrief met informatie over onze activiteiten. Jaarlijks besteden we ook speciale aandacht aan onze donateurs tijdens onze Open Dag. Je ontvangt hiervoor tijdig een persoonlijke uitnodiging. 

 

Als donateur ontvang je:

  • Een gegarandeerd goed gevoel!
  • Onze digitale nieuwsbrief met informatie over onze activiteiten en ons jaarverslag.
  • Jaarlijks besteden we speciale aandacht aan onze donateurs tijdens onze Open Dag. Je krijgt hiervan tijdig bericht. 

Hoe werkt het?

Schrijf je in via het online donateursformulier (via de button) of mail ons op info@stadslandbouwmooieweg.nl
Het donateurschap gaat in op het moment dat je betaling binnen is en geldt voor het lopende kalenderjaar.

Stadslandbouw Mooieweg is een ANBI erkend goed doel. Dat betekent dat je je donatie af mag trekken bij de belasting. Meer informatie hierover vind je op de website van de Belastingdienst.