Stadslandbouw Mooieweg

Donateurs

Word donateur van Stadslandbouw Mooieweg!

Als donateur van Stadslandbouw Mooieweg steun je onze productie voor Voedselbank Arnhem. Als dank krijg je jaarlijks een pakketje verse groenten en/of een uitnodiging voor een speciale donateursactiviteit.

Waarom donateur worden?

Vanaf de start in 2014 levert Stadslandbouw Mooieweg ieder jaar een divers aanbod aan groenten voor Voedselbank Arnhem. Ook lukt het ons om ieder jaar weer de productie te verhogen.
Om dit succes voort te zetten en verder uit te bouwen hebben we inkomsten nodig. Daarmee kunnen we kosten van bijvoorbeeld zaaigoed, gereedschap, water en elektra blijven betalen.
We ontvangen jaarlijkse steun van de gemeente Arnhem, maar willen niet helemaal afhankelijk zijn van subsidies. Als donateur help je ons project om verder te groeien. Je bent al donateur vanaf 10 euro per jaar!

Wat krijg je terug voor je donatie?

Als donateur steun je ons niet alleen, maar ontvang je ook wat terug. Een gegarandeerd goed gevoel bijvoorbeeld, maar ook een groentepakketje en/of deelname aan een speciale donateursactiviteit.

In 2018 organiseerden we bijvoorbeeld een culinaire donateurslunch. In 2019 waren er gratis workshops voor onze donateurs tijdens onze Jubileum Dag.  Zo kun je nader kennis maken met het werk van Stadslandbouw Mooieweg, met onze vrijwilligers en andere donateurs.

Elk jaar geven we ook gratis groentepakketjes aan onze donateurs. Zo geniet je mee van al het lekkers dat we produceren op ons land. Je mag zelf kiezen wanneer je je pakketje wilt ophalen. Mail ons wel even van tevoren, dan zetten we je pakketje voor je klaar.

Als donateur ontvang je:

  • Een gegarandeerd goed gevoel!
  • Onze digitale nieuwsbrief met informatie over onze activiteiten en ons jaarverslag.
  • Bij donatie van € 10,- : keuze uit een groentepakket normaal óf deelname aan onze speciale donateursactiviteit
  • Bij donatie van € 25,- : een groentepakket groot én deelname aan onze speciale donateursactiviteit
  • Bij donatie van € 50,- of meer : een groentepakket extra groot én deelname aan onze speciale donateursactiviteit

Hoe werkt het?

Schrijf je in via het online donateursformulier (via de button) of mail ons op info@stadslandbouwmooieweg.nl
Het donateurschap gaat in op het moment dat je betaling binnen is en geldt voor het lopende kalenderjaar.