Donateurs

Word donateur van Stadslandbouw Mooieweg
Steun ons als donateur en help de Stadslandbouw om verder te groeien! Dat kan al vanaf 10,- euro per jaar.  Behalve onze dankbaarheid en die van vele mensen die het niet breed hebben, krijg je als dank ook een groentepakket met verse, biologisch geteelde groenten en/of een bijzondere donateurslunch aangeboden. De donateurslunch is op zaterdag 6 oktober 2018, dus schrijf je snel in als je mee wilt eten!

Waarom zoeken we donateurs?
Vanaf de start in 2014 levert Stadslandbouw Mooieweg ieder jaar een groeiend assortiment verse groenten aan Voedselbank Arnhem. Onze groenten geven we gratis weg, maar daarvoor maken we natuurlijk wel kosten. Denk aan: huur van de grond, potgrond en bemesting, zaden, gereedschappen, machines, water en elektriciteit. De kosten worden gelukkig gedeeltelijk vergoed vanuit de gemeente en door fondsen. Ook halen we wat inkomsten uit verkoop aan particulieren.  Maar… dat is niet voldoende. Daarom zijn we op zoek naar donateurs die ons project financieel willen steunen.

Hoe word je donateur?
Download de donateursflyer en vul je gegevens in. Doe dat voor 5 oktober als je deel wilt nemen aan de Donateurslunch, met culinaire hapjes van eigen land. Je groentepakket kun je op een zelfgekozen moment ophalen.

 

Scroll to top