Donateurs

Word donateur van Stadslandbouw Mooieweg
Steun ons als donateur en help de Stadslandbouw om verder te groeien! Dat kan al vanaf 10,- euro per jaar.
Behalve onze dankbaarheid en die van de vele mensen die de Voedselbank nodig hebben, krijg je nog meer in ruil voor je steun. Want je ontvangt ook een groentepakket met verse groenten en/of je kunt deelnemen aan onze jaarlijkse donateursactiviteit. In de donateursflyer lees je meer.

Waarom zoeken we donateurs?
Vanaf de start in 2014 levert Stadslandbouw Mooieweg ieder jaar een groeiend assortiment verse groenten aan Voedselbank Arnhem. Onze groenten geven we gratis weg, maar daarvoor maken we natuurlijk wel kosten. Denk aan: huur van de grond, potgrond en bemesting, zaden, gereedschappen, machines, water en elektriciteit. De kosten worden gelukkig gedeeltelijk vergoed vanuit de gemeente en door fondsen. Ook halen we wat inkomsten uit verkoop aan particulieren.  Maar… dat is niet voldoende. Daarom zijn we op zoek naar donateurs die ons project financieel willen steunen.

Hoe word je donateur?
Download de donateursflyer en vul je gegevens in. Of stuur een mail met de gevraagde gegevens aan slbmooieweg@gmail.com.

Als dank: Donateursactiviteit en groentepakket
De donateursactiviteit 2019 was op 5 oktober. Heb je die helaas gemist? In 2020 organiseren we weer een leuke donateursactiviteit!
Je groentepakket kun je op elk zelfgekozen moment ophalen. Stuur ons wel even een mailtje van tevoren.

Scroll to top