Donateurs

Word donateur van Stadslandbouw Mooieweg
Steun ons als donateur en help de Stadslandbouw om verder te groeien! Dat kan al vanaf 10,- euro per jaar.
Behalve onze dankbaarheid en die van vele mensen die het niet breed hebben, krijg je nog veel meer in ruil voor je steun. Want je ontvangt ook een groentepakket met verse groenten en/of je kunt deelnemen aan onze jaarlijkse donateursactiviteit. In de donateursflyer lees je meer.

Donateursactiviteit 2019
Dit jaar zijn er speciale donateursactiviteiten op 4 en 5 oktober, tijdens ons 5-jarig jubileum. Je ontvangt hiervoor een uitnodiging. Of kijk op onze jubileumpagina voor het programma van 5 oktober. Workshops zijn gratis voor donateurs.

Waarom zoeken we donateurs?
Vanaf de start in 2014 levert Stadslandbouw Mooieweg ieder jaar een groeiend assortiment verse groenten aan Voedselbank Arnhem. Onze groenten geven we gratis weg, maar daarvoor maken we natuurlijk wel kosten. Denk aan: huur van de grond, potgrond en bemesting, zaden, gereedschappen, machines, water en elektriciteit. De kosten worden gelukkig gedeeltelijk vergoed vanuit de gemeente en door fondsen. Ook halen we wat inkomsten uit verkoop aan particulieren.  Maar… dat is niet voldoende. Daarom zijn we op zoek naar donateurs die ons project financieel willen steunen.

Hoe word je donateur?
Download de donateursflyer en vul je gegevens in. Of stuur een mail met de gevraagde gegevens aan slbmooieweg@gmail.com.
Doe dat voor 4 oktober als je gratis deel wilt nemen aan de speciale jubileumactiviteiten van Stadslandbouw Mooieweg. Je groentepakket kun je op elk zelfgekozen moment ophalen. Stuur ons wel even een mailtje vantevoren.

Scroll to top